Wie is Elke?

Ik was als kind al bezig met tekenen, knutselen en spelen - vol fantasie. Mijn vader legde al mijn grote momenten vast op video.

Als tiener leerde ik mijn jeugdliefde, Kristof, kennen. We trouwden en kregen samen 4 prachtige kinderen: Mirre, Thijmen, Ceder en Lume.

 

Op school volgde ik de opleiding kinderverzorgster. Ik werk nu deeltijds voor de gemeente Arendonk. Dat valt goed te combineren met mijn passie voor fotografie. Die passie ontstond gaandeweg toen ik professionele foto’s wilde voor het portfolio van mijn dochter, die opdrachten kreeg als kindermodel. Ik volgde de opleiding fotografie totdat ik precies de stijl kon creëren die ik zo mooi vond. En wat is er leuker dan van je hobby je beroep te kunnen maken!

Mijn stijl kun je best beschrijven als feeëriek. Ik geniet ervan om een thema tot in de puntjes uit te werken. Details brengen de foto’s tot leven, ze lijken zo uit een sprookje te komen. Met mijn creativiteit dompel ik iedereen onder in een dromerige en magische sfeer. Ik houd ervan om de emotie van mensen vast te leggen. Of dat nu op locatie is of in de studio.

Niets is mooiers dan een herinnering op beeld vast te leggen. Wanneer je jouw foto’s opnieuw bekijkt en dan alles weer herbeleeft!

 

Je kunt bij mij ook terecht voor albums, ‘stoefboekjes’ en vergrotingen.

     © 2020 - Elke De Proost fotografie

BTW: BE 0649 421 433

  • facebook
  • Instagram

.Professioneel fotograaf gespecialiseerd in: kinderfotografie, zwangerschap, (familie)portretten, bruiloften   

Locatie: Arendonk - België